top of page
Achtergrond.jpg

WIE ZIJN WE?

“Fun Divers Ieper is naast een duikclub ook een PADI Dive Center.  PADI staat voor Professional Association of Diving Instructors.  Dit betekent dat wij ook opleidingen geven, van zowel het leren duiken als het verder zetten van een opleiding voor reeds gebrevetteerde duikers, dit met een team van 3 instructeurs. 
We staan garant voor een professionele en kwalitatieve opleiding, maar ook met de nodige fun, waarmee we ook meteen onze clubnaam alle eer aan doen! 

Opleidingen bestaan naast het praktische gedeelte ook uit een theoriegedeelte, dat  je volledig naar eigen wens kunt volgen.  Kies je hier voor een e-learning of klassikale opleiding, het kan allemaal …

Het praktische gedeelte bestaat uit 2 delen :
beschut water : Stedelijk Zwembad Ieper : op dinsdag-, woensdag- of vrijdagavond
buitenwater : Provinciaal Domein De Gavers, de Duiktank in Zwevegem, Zeeland, …
Hier staat de leerling centraal en maken we samen met jou een planning op.

De reeds gebrevetteerde duiker kan uiteraard ook nog bij ons terecht voor vervolgopleidingen, maar ook voor onze wekelijkse conditietrainingen op dinsdag en maandelijkse materiaaltraining op vrijdag.
Naast opleidingen organiseren we ook verschillende activiteiten waaronder onze wekelijkse duiken (verschillende locaties tijdens duikseizoen), duiktank  Transfo, Todi, enz. We  staan ook met een duikcontainer op de Ieperse Dolle Dage. We organiseren ook een jaarlijks duikweekend (Ardennen, Zeeland) en onze befaamde duikreis die in de Herfstvakantie doorgaat.
Wil je dus weten hoe het er bij ons onder water aan toegaat?  Neem dan vlug contact op!”

bottom of page